Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dráma v bytovke. Žena po hádke bodla nožom muža do chrbta
Zdielať na

Dráma v bytovke. Žena po hádke bodla nožom muža do chrbta

TRNAVA / Žena po hádke bodla nožom druha do chrbta. Ten v nemocnici bojuje o život. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví. A susedia tvrdia, že boli hádky na dennom poriadku.

K útoku došlo v panelovom dome, v piatok 14. decembra okolo pol šiestej hodiny večer. Zdena (44) pichla nožom do oblasti chrbta svojho druha a 48-ročnému Robertovi zasiahla pľúca. Podľa informácií TV JOJ útoku nožom mala predchádzať hádka. Zranený muž je hospitalizovaný v trnavskej nemocnici. "Pacient je hospitalizovaný na jednotke intenzívnej starostlivosti traumaticko-ortopedickej kliniky a je v stabilizovanom stave," uviedla Katarína Tittelová, hovorkyňa nemocnice Trnava. 

​Druh s družkou mali byt prenajatý. Podľa susedov, ktorí nechceli hovoriť na kameru boli medzi nim nezhody na dennom poriadku, dokonca mali počuť aj vyhrážky a slová o zabití. "Večne sa hádajú, už niekoľkokrát jej povedal, že ju zabije," povedala suseda. "Policajti tu boli na dennom poriadku," dodal sused. 

V byte, kde sa odohrala večerná dráma, v sobotu nikto nebol. Policajti ženu na mieste zadržali a umiestnili ju do cely predbežného zaistenia. Poverený príslušník obvodného oddelenia v Trnave prípad odovzdal vyšetrovateľovi. "Vyšetrovateľ začal stíhanie pre ublíženie na zdraví s následkom ťažkej ujmy," dodala Mária Linkešová, hovorkyňa KR PZ Trnava. 

Nebezpečne sa vyhrážal partnerke, pozrite sinasledujúcu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy