Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Tragická smrť na zabíjačke. Muž skončil s nožom v bruchu
Zdielať na

Tragická smrť na zabíjačke. Muž skončil s nožom v bruchu

ŠÚROVCE / Piatková zabíjačka sa vo Varovom Šúre pri Seredi skončila tragicky. Tridsaťtriročný muž na nej nešťastne pichol o desať rokov staršieho brata. Zachrániť sa ho už nepodarilo. Pod tragédiu sa zrejme podpísal alkohol.

Dvaja bratia, 33 -ročný Marek a 43-ročný Martin mali byť v piatok podvečer aj s príbuznými a kamarátmi na zabíjačke. A to iba cez cestu, kde bývali, v staršom rodičovskom dome. Pravdepodobne pili aj dostatok alkoholu. Tomu, čo sa medzi bratmi stalo nikto nerozumel. Bratia sa v kuchyni rodinného domu mali pohádať. No hádka vyústila ku konfliktu, keď mal mladší z dvojice schytiť nôž a staršieho brata ním bodol do brucha. Pomôcť mu už nedokázali ani privolaní záchranári. 

A to aj napriek tomu, že pri rodinnom dome boli do pár minút. Do ich príchodu sa 43-ročnému Martinovi snažili pomôcť kamaráti, ktorí boli v dome s nimi. No žiaľ ani oni a ani záchranári mu už nevedeli pomôcť. "Muža sa snažili záchranári oživiť, no žiaľ aj napriek ich maximálnemu úsiliu sa to nepodarilo a lekár musel konštatovať smrť," vyjadrila sa hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. 

Podľa informácií TV JOJ, vraj nikto z ľudí, ktorí boli pri ich nezmyselnej hádke nechápal, prečo Marek na svojho brata zaútočil. Ľuďom v obci do reči tiež nebolo, no o tragédii počuli. "Polícia krátko po incidente zadržala 33-ročného muža, ktorý je podozrivý z útoku na svojho brata," uviedla policajná hovorkyňa Mária Linkešová. Mareka predviedli na policajnú stanicu a umiestnili ho do cely policajného zaistenia. Vypočúvať ho ale mohli až keď vytriezvel. "Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre zločin zabitia. Polícia vykonáva procesné úkony a preto v tejto chvíli nieje ešte možné poskytnúť bližšie informácie," informovala ďalej policajná hovorkyňa Linkešová. 

Pozrite si reportáž o o mužovi, ktorý bodol zamestnankyňu:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy