Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Pri dopravnej nehode vyhasol ľudský život. Vodič podľahol zraneniam
Zdielať na

Pri dopravnej nehode vyhasol ľudský život. Vodič podľahol zraneniam

MALČICE / Život 38-ročného muža vyhasol pri nehode, ktorá sa včera stala na ceste medzi obcami Oborín a Malčice. Vodič tam z neznámych príčin prešiel do protismeru a zišiel z cesty, kde narazil do stromu. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky, no otcovi jednej dcéry už nedokázali pomôcť.

Havarované auto zbadali náhodní okoloidúci, ktorí privolali pomoc. Medzi prvými boli na mieste policajti aj záchranári. Bezvládne telo 38-ročného muža našli uväznené za volantom a tak zasahovať museli aj hasiči. "Po príchode na miesto udalosti bola osoba ešte vo vozidle. Bola zakliesnená, dosť ťažký prístup, takže sme museli s obtiažami vytiahnuť osobu," uviedol Marek Slivka, veliteľ zásahu HaZZ Michalovce. Zakliesneného vodiča museli z vozidla vystrihovať hasiči. Pri nehode žiaľ utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. 

"Podľa doterajších zistení vodič viedol vozidlo v smere z Oborína na obec Malčice, pričom z doposiaľ nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, následne mimo vozovku, kde narazil do stromu," informovala Jana Mésarová, hovorkyňa KR PZ Košice. Auto zostalo po silnom náraze stáť v priekope, ale 38-ročný skúsený vodič nemal žiadnu šancu na prežitie. "Poverený príslušník policajného zboru v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," povedala Jana Mésarová.

Vodič havaroval na rovnom úseku cesty. Na mieste nešťastia nebolo vidieť žiadnu brzdnú dráhu. Čo teda osudnému nárazu predchádzalo už zisťuje polícia. "Bližšie okolnosti, presná príčina dopravnej nehody, sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," dodala hovorkyňa KR PZ Košice.

Nehody pribúdajú aj na železničnom priecestí:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy