Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hádka dvoch mužov skončila krvavo. Kto zbraň držal, zostáva záhadou
Zdielať na

Hádka dvoch mužov skončila krvavo. Kto zbraň držal, zostáva záhadou

ŠÍD / Hádka dvoch mužov z obce Šíd sa skončila krvavo. Jedného z nich previezli záchranári so strelnými poraneniami do Lučeneckej nemocnice. Kto ale držal zbraň, zatiaľ nie je jasné.

Dráma sa stala na poľnej ceste na konci dediny. Dvaja muži sa v aute pravdepodobne pohádali a jeden z nich vytiahol zbraň. Padli dva výstrely. Zranenému mužovi sa podarilo doplaziť do dediny. Sedieť na tráve ho tam našiel obyvateľ dediny. "Tam kľačal na kolenách. Vraví mi, Bandy volaj sanitku, lebo ma postrelili,“ uviedol sused Barna. 

​Štefan mu nič viac nepovedal, muž sa na ďalšie podrobnosti ani nepýtal. Iba privolal pomoc. "Z nohy mu veľmi tiekla krv a ešte prst, ale neviem ktorý, mal zranený. Že voľačo v aute robili a ako mu pištoľ chcel zobrať, tak mu trafil aj prst," povedal sused. 

V nemocnici ale nakoniec skončili obidvaja muži. Druhý údajne skolaboval, o čom informovala jeho dcéra. "Lebo že mu bolo zle, na zvracanie, dýchanie, srdce ho bolelo. A my ideme do nemocnice, že čo je. Nevieme presne čo sa stalo," povedala dcéra jedného z mužov. 

"Jeden pacient mal dve strelné poranenia, v oblasti pravej dolnej končatiny a druhé na pravej ruke. Druhý bol bez vážnejších poranení. Obaja boli prevezení do nemocnice v Lučenci," informovala Katarína Načiniaková, hovorkyňa záchrannej skupiny Falck. Strelné poranenia 32-ročného Štefana ale nie sú život ohrozujúce. Prípad riešia lučeneckí policajti. Miesto činu zabezpečili, hľadali dôkazy. Potrebujú vypočuť aj svedkov. "Za doposiaľ neznámych okolností, došlo k strelným poraneniam 32-ročného muža," povedala Petra Kováčiková, hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica. 

Výpovede týchto mužov sa údajne rôznia. Až vyšetrovanie teda ukáže, kto v rukách držal zbraň a či výstrely padli s úmyslom ublížiť, alebo išlo o náhodu.

Pozrite si aj prípad muža, ktorý opitý hajloval pred policajnou stanicou:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy