Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Agresívny muž vyčíňal v Banskej Bystrici. Ženu pichol do tváre
Zdielať na

Agresívny muž vyčíňal v Banskej Bystrici. Ženu pichol do tváre

BANSKÁ BYSTRICA / V centre Banskej Bystrice vyčíňal agresívny mladík. Loveckým nožom v noci zaútočil na zamestnankyňu bistra. Žene pichol do tváre a spôsobil jej vážne poranenie. Obeť sa z ťažkých zranení bude liečiť viac ako 42 dní.

Dvadsaťročného útočníka pre agresívne vyčíňanie v centre mesta zadržali policajti. Neskoro v noci vošiel do prevádzky nočného bistra, kde vyvolal konflikt.

"Obvinený sa v bistre správal agresívne, vyvolal hádku s personálom a so zákazníkmi, preto ho vyviedli z bistra von," informuje hovorkyňa banskobystrickej polície Mária Faltániová.

Ani nočný mráz nepomohol schladiť mladíkovu hlavu. Loveckým nožom prepichol pneumatiku na aute zaparkovanom pred bistrom a potom si svoj hnev vyvŕšil na bezbrannej 31-ročnej zamestnankyni bistra, ktorá vyšla na ulicu.

"Na zamestnakyňu zaútočil loveckým nožom a spôsobil bodnú ranu na líci a poranenia ústnej dutiny, pričom utrpela zranenia s dobou liečenia nad 42 dní," dodáva Faltániová. Michaela, ktorý skončil po zadržaní v policajnej cele, predviedla eskorta na banskobystrický okresný súd. Sudca rozhodol o tom, že bude stíhaný väzobne. Hrozí mu trest 4 až 10 rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy