Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Lupiči na benzínke zavraždili ženu
Zdielať na

Lupiči na benzínke zavraždili ženu

PRAHA / Českí policajti pátrajú po mužoch, ktorí brutálne zavraždili ženu pracujúcu na čerpacej stanici. Kriminalisti zverejnili aj zábery z miesta činu. Pumpa je síce na málo frekventovanom mieste, vyšetrovatelia ale dúfajú, že sa im podarí nájsť svedkov. Upozorňujeme, že zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov.

Na benzínovú pumpu vstúpili dvaja muži v čiernom maskovaní v kuklách, jeden má pištoľ v ruke a mieri na pokladnicu. Potom zrejme približne 60-ročnú zamestnankyňu čerpacej stanice zastrelí, čo na videu nie je, keďže muž s pištoľou sa na chvíľu stratí zo záberu.

Pozrite si zábery z videozáznamu:

​Druhý medzitým prehľadáva pult, zoberú peniaze, kasu, aj nejakú škatuľu a oba unikajú.

Pozrite si video z bezpečnostnej kamery, ktoré zverejnila Polícia Českej republiky:

Zdeněk Chalupa, hovorca stredočeskej polície hovorí: "Pri lúpežnom prepadnutí čerpacej stanice došlo k použitiu krátkej strelnej zbrane. V danej veci kriminalisti zahájili úkony trestného konania za podozrenie obzvlášť závažného zločinu vražda, za ktorý hrozí páchateľom v prípade odsúdenia 15 až 20 rokov, alebo až výnimočný trest.

Policajti začali po vrahoch okamžite pátrať. Pumpa ale leží na kraji cesty 608 na opustenom mieste, okolo 3 ráno sa tam takmer nikto nepohybuje. Vrahovia mohli prejsť cez pole peši, blízko je aj vlaková stanica, alebo mohli mať niekde ukryté auto. V týchto chvíľach prebieha súdna pitva zavraždenej ženy, pumpa zatiaľ zostáva zatvorená.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy