Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
VIDEO: Z predajne odišiel s novým mobilom. Nezastavil ho ani zabezpečovací systém
Zdielať na

VIDEO: Z predajne odišiel s novým mobilom. Nezastavil ho ani zabezpečovací systém

Zdroj: TV JOJ

SEREĎ / Muž zrejme túžil po novom telefóne, a tak ho neodradil ani zabezpečovací systém. Vošiel do predajne a po chvíli vytrhol z pultu mobil značky Huawei Mate20 Pro. Polícia teraz pátra po totožnosti muža.

Muž vošiel do predajne v Seredi na ulici M.R.Štefánika pondelok 19. novembra  krátko pred pol štvrtou. Keď vošiel do predajne, začal si obzerať niekoľko vystavených mobilných telefónov. O približne minútu si vybral svojho "favorita" a vytrhol z pultu, na ktorom boli práve prezentačné telefóny. Nezastavil ho ani zabezpečovací systém a mobil značky Huawei Mate20 Pro si odniesol z predajne.  Poškodenej spoločnosti spôsobil škodu takmer za 1000 Eur.

Polícia teraz pátra po totožnosti muža, ktorý má asi 25-35 rokov, je 180 cm vysoký, plnoštíhlej postavy. Má čierne vlasy a bol mierne zarastený. Oblečenú mal tmavú zimnú bundu s kapucňou, tmavé nohavice, čierne tenisky s bielou podrážkou a cez plece mal prehodený maskáčový ruksak. "Ak ste muža na záberoch spoznali, oznámte to polícii prostredníctvom linky 158 alebo na Facebooku vo forme súkromnej správy," prosí o súčinnosť polícia. 

Pozrite si reportáž o mužovi, ktorý ukradol auto aj s dieťaťom:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy