Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vážna nehoda pri Stakčíne si vyžiadala život mladíka (27). Jeho kamaráti skončili v nemocnici
Zdielať na

Vážna nehoda pri Stakčíne si vyžiadala život mladíka (27). Jeho kamaráti skončili v nemocnici

STAKČÍN / Tragédiou sa skončila jazda mladých ľudí neďaleko obce Stakčín, okres Snina. 27-ročný muž prišiel o život, ďalších troch spolujazdcov záchranári previezli s ťažkými zraneniami do nemocnice. Auto šoféroval 19-ročný vodič, ktorý sa zranil ľahko. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Okolnosti smrteľnej nehody vyšetruje polícia.

Bolo už po polnoci, keď 19-ročný Daniel a štyria spolujazdci prechádzali autom po hlavnej ceste medzi Sninou a Stakčínom. Vozidlo z doteraz neznámej príčiny zišlo z cesty a zrútilo sa dole svahom až k železničnej trati.

Dvoch ľudí z havarovaného auta vyslobodili hasiči. "Naši príslušníci pomáhali vyslobodiť dve zakliesnené osoby. Vozidlo zabezpečili proti požiaru a úniku prevádzkových kvapalín," uviedol okresný riaditeľ hasičov Marek Pavlov. 

Traja ľudia vo veku od 17 do 23 sa zranili ťažko, vodič utrpel ľahké zranenia. Bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Pre 27-ročného Gabriela zo Sniny sa však táto jazda stala osudnou. Presnú príčinu nehody už vyšetruje polícia.

Humenský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenie a ublíženie na zdraví.

Pozrite si archívnu reportáž o vážnej nehode, ktorú spôsobilo nepriaznivé počasie a šmykľavé cesty: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy