Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Záhadné okolnosti tragickej nehody. S telom ženy údajne manipuloval jej kamarát
Zdielať na

Záhadné okolnosti tragickej nehody. S telom ženy údajne manipuloval jej kamarát

VRÁBLE / K tragickej a záhadnej nehode došlo nadránom vo Vrábľoch. Vodička v aute viezla aj kamaráta. Podľa svedkov, muž s mŕtvym telom po nehode manipuloval. Vyšetrovatelia tak na mieste strávili hodiny.

Mladá žena išla aj s kamarátom po ceste, ktorú využívajú poľnohospodári. Zrejme nezvládla riadenie a s autom dostala šmyk. "Dostali šmyk a v zákrute sa pretočili a urobili obrat," hovorí Tomáš Križan  z odťahovej služby. 

Vozidlo v poli letelo ešte niekoľko metrov a tam sa prevrátilo na strechu. Podľa odborníka vodička neprispôsobila rýchlosť. 

Na mieste nehody bolo vidieť stopy, ktoré smerujú od auta až po stoh slamy. Ten sa nachádza asi 10 metrov od vozidla. Podľa informácii televízie JOJ s vodičku, ktorá už bola zrejme mŕtva, po nehode spolujazdec manipuloval. Svedkom, ktorí prišli auto odtiahnuť, to údajne takto opísal: "Povedal, že vraj s ňou hýbal, že ju bral k senu a potom ju obalil slamou." 

Potom, ako na miesto prišli záchranárske zložky, telo ženy našli ležať asi dva metre od vozidla. Či muž s vodičkou po nehode manipuloval polícia vyšetruje. Stopy zaisťovali niekoľko hodín. Okrem dopravnej polície na miesto prišiel aj vyšetrovateľ a kriminalistický technik. "Vo veci sme začali trestné stíhanie pre usmrtenie," informovala policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. 

Na vozidle sme urobili protipožiarne opatrenia. Mŕtva vodička pochádzala z obec Cabaj Čápor. Spolujazdec údajne hovoril o tom, že sa kamarátili niekoľko mesiacov. Veci z auta ležali v okolí niekoľkých metrov, vozidlo z miesta odviezla odťahová služba.

Pozrite si reportáž o nehoda, ku ktorej došlo len pred pár dňami v obci Dargov. Po šmyku narazilo auto do kamióna: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy