Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Muž ťahal tehotnú priateľku po schodoch, tlačil ju do stupačiek a nadával
Zdielať na
Krimi

Muž ťahal tehotnú priateľku po schodoch, tlačil ju do stupačiek a nadával

Zdroj: pixabay

CHEB / Na tehotnú mladistvú priateľku si vybil agresivitu tridsaťročný muž z Chebska. Dievčinu vláčil po schodoch, ťahal za vlasy a nakoniec jej zobral mobil. Teraz ho za to stíha polícia.

Incident sa odohral v utorok večer v Chebe. Sedemnásťročná dievčina, ktorá je v piatom mesiaci tehotenstva, prišla za priateľom do bytu jeho sestry. Riešili spolu dlhodobé nezhody, ktoré mal muž s jej rodičmi. Keď sa začali hádať a priateľka chcela odísť, mužovi praskli nervy.

"V kuchyni ju chytil za golier kapucne a odstrčil ju na linku tak, že sa udrela hlavou o otvorené dvierka od skrinky. Po tomto incidente žena z bytu utiekla, ale obvinený ju zastavil na schodoch a natlačil na stenu. Po chvíľke ju chytil za vestu a ťahal ju po schodoch dole, a to z piateho poschodia až na prízemie," opísal dramatickú chvíľu pre iDnes.cz krajský policajný hovorca Jakub Kopřiva.

V prízemí muž dievčinu chytil pod krkom, natlačil ju do stúpačiek a pritom jej celý čas sprosto nadával. Dievčaťu sa podarilo utiecť, ale nie ďaleko.

"Muž ju dobehol a začal jej prehľadávať vrecká. Nakoniec jej vzal mobilný telefón, ktorý mala ukrytý v spodnom prádle. Potom ju ešte niekoľkokrát potiahol za vlasy, až spadla na zem," uviedol hovorca.

Nakoniec násilník nechal tehotnú priateľku ležať na zemi a utiekol. Dievča okamžite bežalo na políciu a potom skončilo v nemocnici, kde ju musel ošetriť lekár.

Policajti si pre muža hneď došli. Teraz mu za lúpež, pokus o ublíženie na zdraví a výtržníctvo hrozí až desaťročné väzenie. Vyšetrovaný je na slobode.

Na Slovensku kamionista opakovane znásilňoval dcéru svojej družky:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy