Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dvojica, ktorá nútila 19-ročné dievča k prostitúcii, sa postavila pred súd
Zdielať na

Dvojica, ktorá nútila 19-ročné dievča k prostitúcii, sa postavila pred súd

SIKENICA / Pred okresný súd v Leviciach sa v piatok postavila 34-ročná žena a 38-ročný muž. Ide o dvojicu za Sikenice, ktorá nútila 19-ročné dievča k prostitúcii. Dievča, bolo podľa zistení polície denne nútené k prostitúcii s 10 mužmi.

Na okresnom súde v Leviciach sudca rozhodoval o tom či dvojica, ktorej hrozí 7 až 12 rokov väzenia, zostane vo väzbe. Na neverejnom pojednávaní muža a ženu, ktorí sú obvinení z obchodovania s ľuďmi, postupne vypočuli. Erik bol po celý čas pokojný, prekážala mu iba kamera. Lívia sa však počas čakania na verdikt rozplakala.

Sudca po takmer dvoch hodinách rozhodol, že dvojica putuje do väzby. 

V rukách polície skončili Lívia s Erikom v stredu. Do ich rodinného domu minulý rok zavolali bývať 19-ročnú Denisu, ktorej sľúbili, že sa o ňu postarajú a ona im pomôže s domácimi prácami. Namiesto toho ju nútili k prostitúcii.

"Mladá žena bola nútená k prostitúcii na odľahlých miestach vo vozidlách, neskôr na ulici v Nitre a Bratislave," informoval policajný hovorca Michal Slivka. Mladá žena, musela denne poskytnúť sexuálny služby zhruba 10 mužom. Ak neposlúchla, od ženy s mužom dostávala bitky, kopance alebo ju oblievali studenou vodou.

Dievča sa nemohlo s nikým ani kontaktovať a odovzdávalo všetky peniaze. Erik s Líviou ho sledovali buď z auta alebo prostredníctvom mobilného telefónu. Takéto peklo zažívala Denisa niekoľko mesiacov.

Pozrite si reportáž o zásahu v dome dvojice, ktorá nútila dievča k prostitúcii: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy