Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pri Pezinku našli mŕtveho muža, vyšetrovateľ nevylúčil cudzie zavinenie
Zdielať na

Pri Pezinku našli mŕtveho muža, vyšetrovateľ nevylúčil cudzie zavinenie

PEZINOK / Pezinskí policajti vyšetrujú smrť muža. Jeho telo objavil vo štvrtok náhodný okoloidúci. Nie je vylúčené, že zomrel násilnou smrťou. Polícia sa prípadom zaoberá ešte len pád hodín, podrobné informácie preto zatiaľ neposkytuje.

Telo muža našli v popoludňajších hodinách na odľahlom mieste vo viniciach za mestom.Telo ležalo vedľa asfaltovej cesty medzi vinicami. Podľa informácií TV JOJ bol muž vyzlečený do pol pása. Na tele mal údajne rôzne zranenia spôsobené pravdepodobne bitkou. Privolaní záchranári mu už pomôcť nedokázali. "Záchranári po príchode na miesto už bohužiaľ konštatovali len úmrtie nájdeného muža," uviedol hovorca operačného strediska ZZS, Jozef Minár. 

​Na miesto dorazili policajní vyšetrovatelia. Ti okolie uzavreli. Za policajnou páskou zaisťovali stopy a dôkazy. "Vyšetrovaním okolností tohto prípadu sa zaoberá príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Pezinku," uviedla hovorkyňa polície Veronika Slamková. 

Podľa nepotvrdených informácií je nebohým miestny bezdomovec. Jeho totožnosť ale zatiaľ polícia nepozná. Nie je vylúčené, že prístrešok našiel v niektorej z opustených unimobuniek. "Na miesto bol privolaný obhliadajúci súdny lekár, ktorý cudzie zavinenie nevylúčil ani nepotvrdil," dodala Slamková. 

Obhlidajúci lekár nariadil vykonať pitvu, ktorá určí presnú príčinu smrti muža. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy