Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Robotník zomrel pri práci na ceste v Hornom Hričove, zrazila ho dodávka
Zdielať na
Krimi

Robotník zomrel pri práci na ceste v Hornom Hričove, zrazila ho dodávka

HORNÝ HRIČOV / Smrteľná nehoda sa stala v piatok v dedine Horný Hričov (okres Žilina). Tridsaťštyriročný vodič zrazil muža, ktorý pracoval na ceste. Okrem polície sa smrťou cestára zaoberá aj inšpektorát práce.

Štyridsaťosemročný Miloš čistil cestu. Zbieral na nej zvyšky starého asfaltu, ktoré tam zostali po frézovaní. Nešťastie sa stalo tesne pred obedom, v križovatke na začiatku obce. "Vodič dodávky z doposiaľ nezistených príčin zachytil muža, ktorý vykonával práce na ceste," uviedla hovorkyňa žilinskej krajskej polície Jana Balogová. 

Chlapi, ktorí spolu s ním robili, mu hneď bežali na pomoc a snažili sa ho oživovať až do príchodu záchranárov. "Napriek tomu, že záchranári muži oživovali a urobili maximum pre záchranu jeho života, na mieste zomrel," uviedla hovorkyňa OS ZZS SR Alena Krčová. 

Nebohý cestár pochádzal z Trenčína. Je len pochopiteľné, že jeho zronení kolegovia nechceli hovoriť pred kamerou. Mimo nej nám povedali, že to bol skvelý a pracovitý chlap. Táto tragická dopravná nehoda pre jeho spolupracovníkov znamenala predčasný a ten najsmutnejší koniec dnešnej pracovnej zmeny.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy