Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Domové prehliadky na východe Slovenska. Z bytu vyviedli muža
Zdielať na

Domové prehliadky na východe Slovenska. Z bytu vyviedli muža

ZEMPLÍNSKE HÁMRE / Kukláči so samopalmi, služobný pes a množstvo policajných áut. Domové prehliadky na krajnom východe v piatok prebiehali na viacerých miestach. Zamerali sa na páchateľov súvisiacich s nedovoleným ozbrojovaním. S putami na rukách skončil zatiaľ jeden muž.

Ozbrojení príslušníci policajných útvarov vošli do staršieho domu, pričom okolie strážili kukláči so samopalmi. Príslušníci pohotovostných policajných útvarov piatok od rána vykonávali domové prehliadky v Zemplínskych Hámroch aj v Snine. "Môžem potvrdiť, že príslušníci útvarov v pôsobnosti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach vykonávajú v obci Zemplínske Hámre a Snina akciu zameranú na páchateľov trestnej činnosti v súvislosti s nedovoleným ozbrojovaním," vyjadrila sa policajná hovorkyňa  Lenka Ivanová. 

Z bytového domu v centre Sniny policajti vyviedli muža s putami na rukách. Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania ide o muža, ktorý bol v minulosti členom klubu vojenskej histórie. Na miesto dorazil aj psovod so služobným psom. Polícia k prípadu poskytla iba strohé informácie. "Vzhľadom na prebiehajúce úkony bližšie informácie k tomuto prípadu poskytneme, až to situácia vo vyšetrovaní dovolí," dodala hovorkyňa Ivanová.

Čo presne v dome našli, polícia zatiaľ nekomentuje.

Pokračovanie prípadu vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej pokračuje. Vražednú zbraň hľadali aj v Maďarsku:

 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy