Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Smrteľná nehoda pri Galante. Štátnu cestu museli uzavrieť
Zdielať na

Smrteľná nehoda pri Galante. Štátnu cestu museli uzavrieť

SLÁDKOVIČOVO / Vážna dopravná nehoda dvoch áut sa stala pri okrese Galanta. Na mieste zasahuje niekoľko hasičov. Cesta pri Sládkovičove je momentálne uzavretá

K zrážke medzi osobným autom značky Mercedes a Škoda Favorit došlo v križovatke na výjazde na Galantu zo smeru Sládkovičovo. Sedemdesiatdvaročná vodička škody favorit vychádzala z vedľajšej na hlavnú cestu. Pravdepodobne si nevšimla prichádzajúce vozidlo a vošla mu do dráhy. Zrážka bola tak silná, že obe autá skončili zdemolované. Staršia žena, ktorá pravdepodobne nehodu zavinila,  bola na mieste mŕtva. "Postihnutá osoba sa vyberala pomocou hydraulického náradia. Druhej osobe sme neposkytovali predlekársku pomoc nakoľko zároveň s nami sa na miesto dostavila aj záchranka," vyjadril sa veliteľ zásahu hasičov Alexander Vörös.

"Jedna osoba po nehode utrpela fatálne poranenia, ktorým na mieste podľahla. Lekár musel konštatovať smrť. Druhá osoba si poranila koleno. Po ošetrení transport do nemocničného zariadenia odmietla," informovala hovorkyňa záchranárov Alena Krčová.  Policajti dopravu odkláňali cez mesto.  Čo nehode predchádzalo, či vodič z hlavnej cesty išiel predpísanou rýchlosťou, či za nehodu môže nepozornosť určí vyšetrovanie. 

Pri Žiline sa stala nešťastná nehoda. Žena zrazila svojho 29- ročného priateľa: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy