Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Žena mala svojho muža bodnúť nožom. Susedia tvrdia, že boli šťastný pár
Zdielať na

Žena mala svojho muža bodnúť nožom. Susedia tvrdia, že boli šťastný pár

ŽABOKREKY NAD NITROU / V Žabokrekoch nad Nitrou neďaleko Partizánskeho zasahovali policajti a záchranári. Päťdesiatsedemročná žena mala do chrbta bodnúť nožom svojho o tri roky staršieho muža. Ten začal kričať o pomoc a ratovali ho susedia.

Žena mala napadnúť svojho muža v rodinnom dome v centre obce Žabokreky nad Nitrou. Podľa informácií TV JOJ z prostredia polície, manželia od večera popíjali. O pol tretej v noci bolo z domu počuť krik. "Povedali, že mala suseda manžela pichnúť nožom," povedala susedka.

"Môžem potvrdiť, že sme vyslali záchranárov k zranenému mužovi. Záchranári ho ošetrili a transportovali do topoľčianskej nemocnice. Počas prevozu bol pri vedomí a v stabilizovanom stave," uviedla hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. Žena mala svojho muža podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania bodnúť do chrbta jedenkrát. Ľudia, ktorí ich poznajú si to nevedia vysvetliť. "Oni sú zlatý pár, oslovujú sa maminka, ocinko, za ruky sa držia," uviedla susedka. "Pre mňa je táto správa obrovský šok. Tam muselo dôjsť k obrovskému skratu. Neviem si to vysvetliť," povedal starosta obce Žabokreky nad Nitrou Otakár Sneženka. 

"Policajti z Partizánskeho začali trestné stíhanie vo veci ublíženia na zdraví. V danej veci prebiehajú ďalšie procesné úkony," povedal policajný hovorca v Trenčíne Pavol Kudlička. Napadnutý muž je už doma. Na kameru ale hovoriť nechcel. Povedal nám, že netuší, prečo to jeho manželka urobila.  Podľa susedov mohol byť príčinou ženinho útoku alkohol. "Väčšina domáceho násilia je spáchaného pod vplyvom alkoholu," povedala psychiatrička. 
Zadržaná žena je v policajnej cele.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy