Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Marián Kočner čelí ďalšiemu obvineniu. Ide o golfový areál v obci Báč
Zdielať na
Krimi

Marián Kočner čelí ďalšiemu obvineniu. Ide o golfový areál v obci Báč

BRATISLAVA / Mariána Kočnera obvinili z ďalšieho trestného činu. Podľa Denníka N ide o podozrenia z poškodzovania veriteľa, a to v prípade ovládnutia golfového areálu v obci Báč neďaleko Dunajskej Stredy.

S informáciou o obvinení ako prvý prišiel Denník N. Škodu, ktorú mal spôsobiť štátu a ďalším veriteľom je viac ako sedem miliónov. Podnikateľ je momentálne vo väzbe kvôli podozreniu z falšovania zmeniek televízie Markíza. 

Špecializovaný trestný súd bude vo štvrtok opätovne rozhodovať o väzbe pre podnikateľa Mariana Kočnera, potvrdila hovorkyňa súdu Katarína Kudjáková. Kočnerov advokát Martin Pohovej minulý týždeň pre TV JOJ potvrdil, že obvinený podnikateľ opätovne požiadal o prepustenie z väzby. "Klient podal žiadosť o prepustenie z väzby z dôvodov prieťahov v konaní zo strany vyšetrovacích orgánov," uviedol. Nie je ale optimistický."Vzhľadom k tomu, že väzbu pre nášho klienta považujeme za účelovú, predpokladáme, že klientovi bude vznesené ďalšie obvinenie. Nevieme, pre akú trestnú vec, ale je zrejmé, že polícia chce klienta účelovo držať vo väzbe," povedal Pohovej pre TV JOJ.

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy