Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Polícia uzavrela cestu R1. Autobus zachvátili plamene
Zdielať na
Krimi

Polícia uzavrela cestu R1. Autobus zachvátili plamene

NITRA / Na rýchlostnej ceste R1 v noci zachvátili plamene autobus. V tom čase sa našťastie na mieste nenachádzali žiadni cestujúci. Cestu ale museli znovu uzavrieť aj v stredu doobeda, a to v oboch jazdných pruhoch.

​Krátko pred jednou hodinou po polnoci si na rýchlostnej ceste R1 vodič všimol, že sa z autobusu dymí a krátko nato videl plamene. Autobus pri odbočke na Sládkovičovo rýchlo odstavil a privolal hasičov. Keďže sa plamene nekontrolovateľne šírili počkal na ich príchod v bezpečnej vzdialenosti. V tom čase sa v autobuse našťastie cestujúci nenachádzali. "Požiarom došlo k úplnému zničeniu autobusu a poškodil sa aj povrch vozovky. Škoda bola odhadnutá na niekoľko desiatok tisíc eur. Podľa predbežných informácií malo prísť k požiaru z dôvodu technickej poruchy," informovala polícia. Po nehode cestu v tomto úseku uzavreli. Dopravu odkláňali cez Sereď a obec Šintavu. 

Príčinou vzniku požiaru bola podľa hasičov technická porucha. Spoločnosti vznikla škoda asi 67-tisíc eur a Národnej diaľničnej spoločnosti 10-tisíc eur.

V stredu doobeda musela polícia tento úsek na R1 znova uzavrieť. Cesta je tak neprejazdná v oboch jazdných pruhoch z dôvodu ďalšieho odstraňovania škôd. 

Do reštaurácie takmer vletel celý kamión. Pozrite sa, čo sa vlastne udialo:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy