Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tragická poľovačka. Zomrela mladá žena
Zdielať na

Tragická poľovačka. Zomrela mladá žena

MOJMÍROVCE / V obci pri Nitre v sobotu zomrela 29- ročná žena. Bola účastníčkou poľovačky. Výstrel z brokovnice mladú ženu zasiahol do chrbta. Stalo sa to údajne počas prebíjania zbrane. Polícia prípad vyšetruje.

Poľovačka v obci Mojmírovce sa skončila tragédiou. Dvadsaťdeväťročná Darina, ktorá bola účastníčkou poľovačky ako honec so psom, zomrela. V revíri poľovali na bažanty  V jednej chvíli ju však nečakane do chrbta zasiahli náboje z brokovnice. Mladú ženu ratovali poľovníci a o čosi neskor aj záchranári. Zranenú ženu previezli do nemocnice.  "Pacientka bola už pri prevoze oživovaná pričom v resuscitácii pokračovali aj na ARO, aj napriek veľkej snahe zdravotníkov pacientka zraneniam podľahla," vyjadrila sa k stave ženy hovorkyňa Fakultnej nemocnice v Nitre Tatiana Timková . 

Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania tragédia sa mala stať, keď jeden z poľovníkov zrejme prebíjal brokovnicu. Polícia zatiaľ neupresnila, kto ženu zasiahol. Na mieste tragédie ale v policajnom aute sedel starší muž, ktorý by mal byť podľa informácií TV JOJ podozrivý. "Okolnosti ako aj miera zavinenia tejto tragédie sú predmetom vyšetrovania. Polícia vedie trestné stíhanie pre usmrtenie," informovala policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Zástupcom poľovníckeho združenia v Mojmírovciach sa k tragédii vyjadriť nechcel.
 

Poľovník neudržal svoju zbraň a zasiahol svojich kolegov:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy