Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pri čelnej zrážke sa zranili štyri osoby. Dve z nich boli malé deti
Zdielať na

Pri čelnej zrážke sa zranili štyri osoby. Dve z nich boli malé deti

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / Neďaleko mestskej časti Liptovského Mikuláša – Andíc, sa čelne zrazili dve osobné autá. V Peugeote sa viezla žena s dvomi deťmi, keď jej podľa svedkov nedal prednosť vodič, ktorý odbočoval doľava. Obe deti skončili po nehode v nemocnici.

"Švagriná šla z Gálovian do mesta a biele auto šlo do Andíc, doľava odbáčalo a slnko mu  vraj zasvietilo," opísal udalosti príbuzný vodičky. K dopravnej nehode došlo na pravé poludnie. Pri čelnej zrážke sa zranili štyria ľudia. "Vo vozidle Ford Focus utrpela spolujazdkyňa predbežne ťažké zranenia, vo vozidle Peugeot sa predbežne ľahko zranila vodička a dve maloleté deti," informovala Jana Balogová, hovorkyňa KR PZ Žilina. 

"Kubko ten má 7 a Maťko má asi 8 alebo 9, ja som z toho vyklepaný tiež," povedal príbuzný vodičky. Obaja chlapci sedeli našťastie v autosedačkách. kým sanitky odvážali zranených a hasiči odpratávali následky nehody, policajti úsek cesty úplne uzavreli. Autá odkláňali cez blízku mestskú časť Andice. "Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania," dodala Jana Balogová.

Nehody na cestách často končia tragicky:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy