Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tragédia na obľúbenom úseku cestných pirátov. O život prišli mladíci
Zdielať na

Tragédia na obľúbenom úseku cestných pirátov. O život prišli mladíci

OHRADZANY/SLOVENSKÁ VOLOVÁ / Nehoda v okrese Humenné sa skončila tragédiou. O život prišli dvaja mladíci. Zrazili sa s autom, v ktorom sa viezli dve ženy. Jednu z nich pri náraze vymrštilo z vozidla.

K nehode došlo krátko pred ôsmou večer. Osobné auto značky Passat sa zrazilo s BMW, pričom dvaja muži z obce Víťazovice vo veku 23 a 24 rokov zahynuli. V druhom aute sa podľa polície viezli dve ženy, 39-ročná Katarína a 18-ročná Natália. Kým mladšia skončila s ľahšími zraneniami, staršiu Katarínu záchranári prevážali do nemocnice s ťažkou ujmou. "V motorovom vozidle Passat boli osoby zakliesnené, vo vozidle BMW bola vodička vymrštená z auta a bola ťažko ranená," povedal veliteľ zásahu hasičov Marcel Ciklaminy. 

Na miesto prišiel aj znalec z odboru cestnej dopravy. Čo sa pod nehodu podpísalo ukáže až ďalšie vyšetrovanie. Podľa miestnych je však toto úsek, kde majú mnohí vodiči ťažkú nohu na plyne. "Je to nepríjemné pre každého, ale to bola otázka času, kedy sa toto stane. Tu chodia jak blázni daktorí chlapci," poznamenal obyvateľ Ohradzian Bernard. Počas dokumentovania nehody bola cesta v oboch smeroch uzavretá. Policajti v prípade začali trestné stíhanie.

Tragická nehoda sa stala aj dvom skautkám. Pozrite sa, čo sa vlastne udialo:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy