Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
O život prišiel len 22-ročný chodec. Po náraze ho odhodilo až za zvodidlá
Zdielať na

O život prišiel len 22-ročný chodec. Po náraze ho odhodilo až za zvodidlá

KOŠICE / Na ceste medzi Košicami a Košickou Novou Vsou sa včera stala dopravná nehoda s tragickými následkami. O život prišiel 22-ročný mladík, ktorý bez akýchkoľvek reflexných prvkov prebehoval cez frekventovanú cestu. V rovnakom čase záchranné zložky vyrážali aj k ďalšej vážnej nehode, ktorá sa stala o pár kilometrov ďalej.

Mladý muž bol oblečený celý v čiernom a podľa svedkov vbehol priamo pod kolesá auta. K nehode došlo na ceste za autobazárom na Herlianskej ceste. V tmavom oblečení a bez reflexných prvkov sa mladík rozbehol na druhú stranu vozovky.

Hoci sa mu jeden z vodičov dokázal vyhnúť, 63-ročný šofér ho zbadal neskoro a zrážke už nemohol zabrániť. Po mimoriadne silnom náraze mladíka odhodilo až za zvodidlá. Utrpel zranenia , ktorým podľahol na mieste. Podľa polície takto neriskoval prvýkrát. "Pred niekoľkými dňami na tom istom úseku prebehoval cez vozovku a za uvedené porušenie povinností chodca mu bola udelená bloková pokuta," informuje policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.  

Záchranné zložky v takmer rovnakom čase vyrážali aj k nehode pod mostom pri obci Vajkovce. Vodič nákladného auta zabudol sklopiť korbu návesu , ktorou zachytil most. Nákladiak sa následne prevrátil na bok, vodič zostal v kabíne zakliesnený. S ťažkými zraneniami ho previezli do nemocnice. Bližšie okolnosti dopravných nehôd policajti vyšetrujú.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy