Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Návrat po sviatkoch vodičom komplikovali nehody aj požiar auta. Na R1 boli dlhé kolóny
Zdielať na

Návrat po sviatkoch vodičom komplikovali nehody aj požiar auta. Na R1 boli dlhé kolóny

ŽARNOVICA / Požiar auta aj niekoľko nehôd. Návrat po voľných dňoch sa pre mnohých vodičov, ktorí uviazli na R1 poriadne skomplikoval. Dlhé kolóny na úrovni Žarnovice sa vytvorili za pár minút. Auto, v ktorom sedela štvorčlenná rodina začalo horieť počas jazdy, no a niekoľko nepozorných vodičov spôsobilo havárie v kolónach, ktoré sa tam vytvorili.

​V nedeľu po 13:00 došlo na rýchlostnej ceste R1 pri výjazde Žarnovica/sever smerom na Nitru k požiaru auta. Hasiči sa s technikou rozložili rovno na R1. Stovky áut, ktoré v tom čase prechádzali rýchlostnou cestou, tak za pár minút stáli v niekoľkokilometrových kolónach. 

Štvorčlenná rodina s dvomi deťmi sa v nedeľu popoludní vracala domov. V aute viezli aj psíka. Počas jazdy po rýchlostnej ceste im začalo doslova horieť pod nohami. Nebol čas hľadať ani najbližšie parkovisko či odstavnú plochu. Vodič rýchlo zastavil pri krajnici a ratoval svoju rodinu.

"Po zlikvidovaní požiaru a uprataní cesty bol privolaný vyšetrovateľ, aby určil príčinu požiaru" informoval veliteľ zásahu Milan Vlkovič. Plné ruky práce mali policajti, v dlhých kolónach, ktoré sa vytvorili.  Došlo aj k niekoľkým kolíziám. Presuny z východu na západ tak na R1 skomplikoval nielen požiar auta, no aj viacero nehôd, ktoré spôsobili nepozorní vodiči.

K podobnému prípadu došlo len pred pár dňami. Mladá rodina cestovala na výlet do Popradu. Počas jazdy im začalo horieť auto. Manželia z dymiaceho sa auta rýchlo vyberali deti sediace na zadných sedadlách. Viac sa urobiť nedalo. Auto za pár minút zhorelo do tla. Pozrite si reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy