Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Krádež na toalete. Muž prišiel o peniaze pre nevidiacu manželku
Zdielať na

Krádež na toalete. Muž prišiel o peniaze pre nevidiacu manželku

HUMENNÉ / Muža (57) okradli na toalete. Prišiel o peniaze na lieky pre nevidiacu manželku. S kamarátom išiel do staničnej krčmy, v ktorej bol aj mladý zlodej. Zachytili ho priemyselné kamery. Ak ho na záberoch spoznáte, informujte políciu.

Krádež sa stala v blízkosti veľkej železničnej stanice v Humennom. Poškodený 57-ročný muž prišiel do jedného z podnikov okolo tretej popoludní. Muž vraví, že v tej krčme nebol roky. V ten deň ho tam zatiahol kamarát. Na záberoch z priemyselnej kamery je vidieť, že hneď ako muž vošiel na toaletu, nasledoval ho tam mladík. "Neviem, kto tam prišiel, nejaký mladík. Pravdepodobne vtedy sa to stalo," uviedol okradnutý muž. "Doposiaľ neznámy muž mal na toaletách jednej z reštaurácii pri železničnej stanici v Humennom okradnúť 57-ročného Humenčana," potvrdil Daniel Džobanik, hovorca KR PZ Prešov.

"Všetko treba na novo vybavovať - občiansky preukaz, kartu poistenca. Hlavne potrebujem lieky pre manželku, lebo je nevidiaca," povedal okradnutý.

Ak máte bližšie informácie o mužovi zo záberov, oznámte to na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na telefónnom čísle 158. Práve on by totiž o skutku mohol vedieť viac. "Keby sa našiel niekto taký, kto ho spoznal, nech to ohlási na políciu," povedal poškodený muž.

Okradnutý udalosť nesie veľmi ťažko. Sužuje ho nielen to, že prišiel o peniaze pre nevidiacu manželku, no trápi ho aj skutočnosť, že vôbec do tej krčmy po rokoch išiel. "Keď som prišiel domov,  tak som celú noc preplakal. Ešte chlapec sa ma pýta, že čo budeme robiť," dodal okradnutý. 

Chceli okradnúť dôchodkyňu. Ona sa ale nedala tak ľahko:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy