Jasno
14°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
VIDEO: Záchrana psa v poslednej chvíli. V priekope ležal zviazaný
Zdielať na
Krimi

VIDEO: Záchrana psa v poslednej chvíli. V priekope ležal zviazaný

Zdroj: OZ Zatúlané labky Šurany

NITRA / Nevinného malého psa zviazali a vo vreci vyhodili. Občianske združenie Zatúlané labky Šurany ho našli v pondelok večer v lese. K ohavnému skutku došlo medzi obcami Komjatice a Černík.

Členovia OZ Zatúlané labky Šurany zasiahli doslova v poslednú chvíľu. Približne ročného psa niekto zviazal, strčil do vreca a vyhodil do priekopy. Veľké hýbajúce sa vrece si členovia všimli medzi stromami. Okamžite preto konali a psa začali zachraňovať. Na záberoch videa je vidieť, ako sa pes snažil z vreca dostať. Dvojici, ktorá ho našla, sa to podarilo až po nejakej chvíli, vrece bolo podľa záberov dobre zaviazané. 

Psa sa podarilo z vreca vytiahnuť živého a zdravého, bez nejakej ujmy. Je veľmi priateľský a na krku mal aj obojok. "Bol vyhodený medzi Komjaticami a Černíkom. Človek, čo ho vyhodil dobre vedel, čo robí, vrece bolo pevne stiahnuté a keby náhodne neprechádza jedna rodina okolo, nikdy by sme ho nenašli. Psík by tam zomrel od hladu, dehydratácie a vyčerpania," napísalo občianske združenie, ktoré teraz pre neho hľadá nové meno. 

Polícia v tomto prípade už údajne začala konať. Zároveň prosia občanov, ak by mali nejaké informácie, aby ich ohlásili formou súkromnej správy na ich facebookovej stránke, či na linke 158. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy