Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tragédia cestou z nočnej služby. Po nehode skončili traja ľudia v nemocnici
Zdielať na

Tragédia cestou z nočnej služby. Po nehode skončili traja ľudia v nemocnici

VALALIKY / Na ceste pri obci Valaliky (okres Košice) v nedeľu ráno zasahovali všetky záchranné zložky. Na šmykľavej ceste sa zrazili dve autá. Vodička jedného z nich v nemocnici, žiaľ, ťažkým zraneniam podľahla. Podobná nehoda sa na rovnakom mieste stala aj včera popoludní. Traja ľudia skončili v nemocnici.

K zrážke došlo na veľmi nebezpečnej zákrute. V priebehu niekoľkých hodín ide už o druhú vážnu nehodu na tomto úseku. Po nehode, ku ktorej na rovnakom mieste došlo aj deň predtým ostalo na ceste množstvo oleja. "Neviem čo sa udialo, dostala pravdepodobne šmyk a už to išlo," povedal manžel vodičky.

Zuzana sa vracala domov po nočnej službe. Po šmyku sa s autom dostala do protismeru, oproti idúci vodič sa jej chcel vyhnúť a strhol volant do jej jazdného pruhy. Zrážke napriek tomu zabrániť nedokázal. Po silnom náraze zostala Zuzana v aute zakliesnená.

Vodička utrpela veľmi vážne zranenia a bola v bezvedomí. Záchranári ju ihneď previezli do košickej nemocnice. "Bola prevezená najskôr na kliniku úrazovej chirurgie a následne pre potrebu kardiochirurgického výkonu bola prevezená do VUSCH v život ohrozujúcom stave," informovala Ľubica Bajerovská, z košickej záchranky. 

Napriek maximálnemu úsiliu zdravotníkov vážnym zraneniam v nemocnici podľahla. Zuzana osudnou cestou prechádzala niekoľkokrát denne. Podľa jej manžela ide o veľmi nebezpečný úsek, asfalt je na viacerých miestach poškodený. Na tejto ceste sa nehody stávajú veľmi často.

Pri nehode sa ľahšie zranili aj pasažieri z druhého auta. Aj tých previezli do nemocnice. Presné príčiny nehody vyšetrujú policajti aj za pomoci znalca z odboru dopravy. Počas dokumentovania tragickej nehody uzavreli cestu na niekoľko hodín.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy