Oblačno
19°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Fena mala v tele niekoľko brokov. Majiteľka viní za jej smrť suseda
Zdielať na

Fena mala v tele niekoľko brokov. Majiteľka viní za jej smrť suseda

IVANKA PRI DUNAJI / Štyri broky našiel veterinár v tele psa. Jeho majiteľka si je istá, že za smrť feny môže sused, ktorý jej už roky znepríjemňuje život. Ďalšia suseda ho dokonca mala vidieť, ako zo vzduchovky strieľal smerom k materskej škole, v ktorej boli deti. Dlho trvajúce spory skončili na polícii.

Fena menom Ťapka ešte začiatkom tohto roka začala krívať. Majitelia s ňou preto zašli k veterinárovi, ktorý v tele psa našiel štyri diabolky. Jednu sa mu podarilo vytiahnúť, ostatné boli tak hlboko, že ich tam musel nechať. Pes postupne začal mať viac zdravotných problémov, tak ho majitelia dali utratiť. Majiteľka tvrdí, že za zhoršeným zdravotným stavom jej psa má byť aj olovo z plynovej zbrane, ktoré sa v jeho tele našlo. "Doktor sa vyjadril, že to mohlo mať súvis, nakoľko nevedel presne určiť priestrel a priechod tej strelnej rany, ale teda, že mohlo to mať," vyjadrila sa majiteľka Dana Petrášová. 

Obrátila sa preto na policajtov, ktorí susedovu vzduchovku podrobili expertíznemu skúmaniu. "Mám potvrdenie od policajtov, že nezhodujú sa tie diabolky s tou mojou," vyjadril sa sused. "V časti evidovanej ako priestupok proti majetku - zranenie psa, nebola vykonaním expertízneho skúmania potvrdená súvislosť so skúmanou strelou a zaistenou plynovou zbraňou. Vzhľadom k tomu bola vec uložená,"  vyjadril sa hovorca KR PZ Michal Szeiff. 

Majiteľku problémy so susedom pritom trápili už roky predtým, čo nám potvrdila aj suseda z vedľajšieho domu. "Opakovane nám strieľa na pozemok, na mňa mieril s tým, že pri zavolaní policajtov tvrdil, že mieril na škorce,"  povedala ďalej majiteľka feny. Suseda tvrdí, že muž strieľal aj smerom na pozemok materskej školy. " Deti sa práve hrali vo vedľajšej škôlke, vyšla som von na záhradu a počula som výstrely, išla som zistiť odkiaľ tie výstrely vychádzajú a videla som cez plot suseda ako so vzduchovkou stojí na schodoch."

Suseda Jana okamžite zavolala policajtov, ktorí rovno zamierili k susedovi domov. "V časti týkajúcej sa schválnosti v občianskom spolunažívaní nebolo objasňovaním predmetného oznámenia preukázané ohrozenie osôb. Vec bola následne predložená na Okresný úrad Senec k ďalšiemu konaniu," dodal k celej veci hovorca polície Szeiff. 

Pred niekoľkými dňami našla žena v rokline zakopaného psa: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy