Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Žiarlivá žena s kamarátkami zaútočila na kaderníčku
Zdielať na

Žiarlivá žena s kamarátkami zaútočila na kaderníčku

NITRA / Do kaderníctva v Nitre prišla skupinka žien a dobila kaderníčku. Stalo sa to včera popoludní. Na mladú ženu zaútočili pred očami zákazníkov. Za všetkým vraj bola žiarlivosť.

Mladá žena tvrdí, že do jej kaderníctva prišli popoludní tri ženy a spustili spŕšku nadávok. Vo vnútri sedelo práve niekoľko zákazníkov. Tri ženy sa na Katarínu vrhli. Surovo ju napadli a nebrali ohľad ani na to, že práve sedel v kresle zákazník, ktorého strihala.

"Začali ma biť hlava-nehlava, lietali päste, ťahali ma za vlasy, kopali ma," opisuje útok Katarína.

Niektorí ľudia dokonca zutekali a ďalší sa kaderníčku snažili pred útokom brániť. Po bitke je mladá žena v šoku: "Sa postavil predo mňa známy, snažil sa, nech ma pustia a v tom ďalšia do toho skočila. Trvalo to možno len 5 minút ale psychickú traumu z toho budem mať na celý život."

Dôvod toho, čo sa udialo, sa dozvedela Katarína od žien tiež: prekážalo im, že sa kamaráti s priateľom jednej z nich, ktorý sa chodí strihať do kaderníctva. V čase útoku čakal v rade. 

"Priateľka môjho kamoša na mňa žiarlila a oni to asi riešia tak, že nadávky a bitka. Ale je som normálny človek a v mojom svete existujú kamaráti, ako u každého. Ta jeho priateľka vybehla a začala ma biť a trhať mi vlasy," vraví Katarína.

Po incidente mladú ženu ošetrili v nemocnici. Prípadom sa už zaoberá aj polícia, ktorá vec rieši ako výtržníctvo.

Katarína teraz žije v strachu a dnes ani nešla do práce: "Ešte to kričali, že mi oholia hlavu a čo bude nabudúce.? Pichnú ma nožom?"

Bitka sa môže strhnúť aj na tých najnezvyčajnejších miestach, napríklad v lekárni:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy