Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Rekonštrukcia nehody, pri ktorej zahynula 27-ročná Lucia. Za volantom sedel známy zápasník
Zdielať na

Rekonštrukcia nehody, pri ktorej zahynula 27-ročná Lucia. Za volantom sedel známy zápasník

NITRA / Známy zápasník Matúš M., ktorý v Nitre na priechode pre chodcov autom zrazil 27-ročnú Luciu, sa na miesto zrážky vrátil opäť. Polícia tam robila večernú rekonštrukciu nehody. Mladá žena, prišla o život pod kolesami luxusného vozidla minulý týždeň v pondelok.

Polícia uzatvorila ulicu a rekonštrukciu zrážky spravila okolo 23:00 hodiny, takmer v tom istom čase, ako k nej došlo. Na mieste bola figurantka v bledom kabáte a aj luxusné vozidlo známeho zápasníka Matúša M.

​Figurantka sa pohybovala po priechode pre chodcov a postupne posúvali aj vozidlo, ktoré mladú ženu zrazilo. Vypnuté boli aj semafory presne tak, ako keď ku tragédii došlo. Na mieste boli okrem vyšetrovateľov aj znalci. "Vo veci naďalej prebieha vyšetrovania pre prečin usmrtenia," uviedla policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. 

K zrážke došlo začiatkom októbra. Luxusné vozidlo zrazilo na priechode pre chodcov Luciu, ktorá išla domov. Za volantom sedel Matúš M. Vozidlo zastavilo zhruba asi až po 200 metroch a pod nehodu sa podľa polície zrejme podpísala vysoká rýchlosť. Mladú ženu previezli do nemocnice a tam po dvoch hodinách zomrela.

"Doposiaľ nebolo vznesené obvinenie žiadnej osobe," informovala policajná hovorkyňa. A tomu práve nerozumie rodina nebohej Lucie. "Žiadame iba spravodlivý trest," povedala smútiaca matka. 

Polícia hľadá aj svedka, v čase zrážky oproti prechádzalo toto vozidlo.

Pozrite si archívnu reportáž o nehode: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy