Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tragické ráno pri Trnave. O život prišiel motorkár
Zdielať na

Tragické ráno pri Trnave. O život prišiel motorkár

HRNČIAROVCE NAD PARNOU / V stredu skoro ráno záchranné zložky zasahovali medzi Trnavou a obcou Hrnčiarovce nad Parnou pri vážnej nehode 55-ročného motorkára, ktorý prišiel o život. Pomôcť mu už nedokázali ani privolaní záchranári. Polícia cestu na niekoľko hodín uzavrela.

K nehode došlo o 06:00 v ranných hodinách medzi obcou Hrnčiarovce nad Parnou a mestom Trnava. Podľa prvotných zistení Štefan išiel na skútri smerom od Trnavy, kde pravdepodobne spadol. 

Podľa informácií TV JOJ muža po páde prešlo niekoľko áut. Tie ho pravdepodobne v tme nevideli a nestihli tak ani zareagovať. Muža sa aj napriek snahe záchranárov nepodarilo zachrániť. 

"Muž pri dopravnej nehode utrpel fatálne poranenia, ktorým na mieste podľahol. Lekár musel konštatovať smrť," informovala hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. 

Polícia zároveň žiada svedkov, ktorí túto dopravnú nehodu videli, aby sa prihlásili prostredníctvom linky 158 a pomohli tak k jej včasnému objasneniu. Cesta bola niekoľko hodín uzavretá a otvorili ju až krátko po 10:00 hodine.  

K vážnej nehode došlo pred pár dňami medzi obcami Veľká Maňa a Trávnica. Pozrite si reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy