Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vodič predchádzal iné auto. Manéver sa skončil smrťou motorkára
Zdielať na

Vodič predchádzal iné auto. Manéver sa skončil smrťou motorkára

Zdroj: polícia SR

TRNAVA / Sobota sa skončila tragicky pre 29- ročného motorkára zo Serede, ktorý utrpel zrážku s osobným autom. K nehode došlo medzi obcami Chtelnica a Dolný Lopašov. Presnú príčinu zrážky polícia stále vyšetruje.

Krátko po tretej poobede došlo k nehode medzi vodičom osobného auta a vodičom motocykla. "K nehode došlo pravdepodobne tak, že 36 ročný vodič  viedol Ford Mondeo od obce Chtelnica smerom na Dolný Lopašov. Na rovnom úseku cesty predchádzal auto Toyota Auris, pričom sa čelne zrazil s oproti idúcim motocyklom," uviedla policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. 

Dvadsaťdeväťročný motorkár utrpel vážne poranenie, ktorým na mieste podľahol. V aute sa nachádzala aj 22- ročná žena, ktorú do nemocnice museli previezť leteckí záchranári. "Požitie alkoholu nebolo zistené u žiadneho z vodičov. Vec prevzal vyšetrovateľ a bolo začaté trestné stíhanie pre usmrtenie," uviedla ďalej hovorkyňa polície. 

Polícia zároveň apeluje na vodičov, aby dodržiavali a rešpektovali dopravné predpisy a jazdili s ohľadom na ostatných účastníkov cestnej premávky. 

Pozrite si reportáž o smrteľnej nehode na Liptove:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy