Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Pri požiari pohrebníctva sa zranila žena. Jeho majitelia sú vo väzení za úkladnú vraždu
Zdielať na

Pri požiari pohrebníctva sa zranila žena. Jeho majitelia sú vo väzení za úkladnú vraždu

ZVOLEN / V utorok predpoludním horela budova miestneho pohrebníctva neďaleko nemocnice vo Zvolene. Požiar vznikol v kancelárskych priestoroch firmy. Ženu, ktorá sa pokúšala plamene uhasiť, museli na ošetrenie do nemocnice previezť záchranári.

Neďaleko zvolenskej nemocnice, v areáli miestneho pohrebníctva šľahali plamene z priestorov, v ktorých sú kancelárie. Pomáhali aj ľudia z vedľajšej pohrebnej služby, ktorí pribehli s hasiacimi prístrojmi. Hrozilo, že sa oheň bude ďalej šíriť. Hneď vedľa navyše stojí garáž s autami. Na mieste bolo sedem zvolenských hasičov, ktorí oheň dostali pod kontrolu.

Na mieste zasahovali aj zvolenskí záchranári. Pri požiari sa totiž zranila žena, ktorú previezli do nemocnice na ošetrenie. Na mieste bol hasičský vyšetrovateľ. Zisťuje či mohlo ísť o cudzie zavinenie alebo technickú príčinu. Pohrebníctvo je vo Zvolene neslávne známe. Jeho bývalý majiteľ, ako aj jeho žena a nevlastná dcéra si totiž odpykávajú právoplatné 25-ročné tresty za úkladnú vraždu. Ich obeťou bol 74-ročný otec majiteľa. 

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy