Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Traja Poliaci, ktorí sa na Slovensku naháňali s luxusnými autami, sú obvinení z trestného činu
Zdielať na

Traja Poliaci, ktorí sa na Slovensku naháňali s luxusnými autami, sú obvinení z trestného činu

ORAVA / Všetci traja Poliaci, ktorí sa na Slovensku naháňali s luxusnými autami, sú obvinení z trestného činu. Jedno z vozidiel pritom čelne narazilo do automobilu, v ktorom sa viezla slovenská rodina. Päťdesiatsedemročný muž na mieste zahynul, jeho manželka má veľmi vážne zranenia. Upozorňujeme, že obsah nie je vhodný pre maloletých čitateľov.

Poliaci na videu neváhajú a nebezpečne predbiehajú na plnej čiare za Dolným Kubínom. Manéver však poľskému autu nevyšiel a čelne sa zrazil s oprotiidúcim vozidlom.Vodič z Oravského Podzámku zraneniam podľahol.

Z arogantného správania poľských šoférov sú Oravskopodzámčania zdrvení. "Jeho mama pochovala vlani syna jedného, toto je druhý, pre celú dedinu je to smutná udalosť, strašné niečo," hovoria obyvatelia obce. 

Poľský vodič, ktorý sa zrazil s oprotiidúcim autom nepredstúpi pred sudcu. S ťažkými zraneniami je hospitalizovaný na ARE.

"Je v stabilizovanom stave a je mimo ohrozenia života," povedal primár nemocnice František Mičáň. "Štyridsaťdvaročnému obvinenému mužovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na 2 až 5 rokov," informuje hovorca žilinskej polície Radko Moravčík. 

V dolnooravskej nemocnici je hospitalizovaná aj spolujazdkyňa. Ide o manželku nebohého vodiča. "Pacientka leží na ortopédii, uvidí sa, či bude nutný operačný výkon dnes alebo zajtra," dodáva Mičáň. 

Aj dvaja poľskí vodiči sú už obvinení. "Obvineným 26,27-ročným hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na 6 mesiacov až tri roky," povedal Moravčík. Polícia má informácie, že traja Poliaci jazdili od Rajeckých Teplíc po frekventovanej ceste až po Oravu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy