Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Narazila do iného auta, no pokračovala v jazde. Zastavil ju až strom, ktorý sa po náraze zlomil
Zdielať na

Narazila do iného auta, no pokračovala v jazde. Zastavil ju až strom, ktorý sa po náraze zlomil

HUMENNÉ / Hoci pri predbiehaní narazila do iného auta, pokračovala v jazde. Po pár metroch narazila znova. Tentoraz do stromu, ktorý sa zlomil. Auto so 44-ročnou vodičkou sa napokon prevrátilo na strechu. Záchranári ju previezli do nemocnice.

Nehoda sa stala okolo dvanástej na vjazde do Humenného. Podľa polície ale vodička mala problémy s vedením vozidla už aj pár minút pred nárazom. "V obci Závadka 44-ročná vodička predbiehala Škodu Fabia pričom došlo k vzájomnému kontaktu. Žena pokračovala v jazde pričom medzi Humenným a Závadkou zišla z cesty, narazila do stromu a prevrátila sa na strechu," uviedol policajný hovorca v Prešove Daniel Džobanik. 

"Po príchode na miesto zásahu sa už vodička nachádzala mimo vozidla, príslušníci vozidlo zabezpečili proti vzniku požiaru," uviedol veliteľ zásahu hasičov v Humennom Ľubomír Popčák. Zranenú ženu záchranári previezli do nemocnice. "Pacientka pri nehode utrpela stredne ťažké zranenia, mala pomliaždeniny v oblasti hlavy, hrudníka a chrbtice," povedala hovorkyňa záchranárov Katarína Načiniaková. 

Dychová skúška na alkohol bola u vodičky negatívna. Škoda na vozidle vyčíslili na takmer 11 tisíc eur. To, či vodičke za volantom prišlo nevoľno alebo bolo príčinou nehody niečo iné bude vyšetrovať polícia.

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy