Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Tragická nehoda na strednom Slovensku. Chodkyňa (62) skončila pod kolesami auta
Zdielať na

Tragická nehoda na strednom Slovensku. Chodkyňa (62) skončila pod kolesami auta

STARÁ KREMNIČKA / Tragická nehoda sa stala na strednom Slovensku. Pod kolesami osobného auta vyhasol život 62-ročnej chodkyne. Nehoda sa stala neskoro večer v obci Stará Kremnička pri Žiari nad Hronom.

Ženu oblečenú v čiernom si vodič všimol príliš neskoro. "Dvadsaťjedenročný vodič viedol vozidlo v smere na Bartošovú lehôtku, pričom zatiaľ za neobjasnených okolností došlo k zrážke 62-ročnej chodkyne," informovala policajná hovorkyňa Petra Kováčiková. 

Nehoda sa stala v Starej Kremničke pri Žiari nad Hronom. Staršia žena podľa polície prechádzala na druhú stranu cesty. Vodič (21) osobného auta však 62-ročnú chodkyňu zrazil. Žena dopadla na čelné sklo auta, pri silnom náraze, žiaľ, utrpela vážne zranenia.

Hoci jej na mieste pomáhali záchranári aj hasiči, život sa jej už zachrániť nepodarilo. Na mieste boli do neskorej noci policajti aj súdny znalec a dokumentovali miesto tragédie. Polícia už začala trestné stíhanie pre usmrtenie. Pomáhať pri objasňovaní nehody budú aj znalci z odboru dopravy a zdravotníctva.

Pozrite si súvisiacu archívnu reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy