Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vodiča delili od smrti centimetre. Drevené hranoly mu prerazili čelné sklo
Zdielať na

Vodiča delili od smrti centimetre. Drevené hranoly mu prerazili čelné sklo

PREŠOV / O veľkom šťastí môže hovoriť vodič osobného auta, ktorý sprevádzal nadrozmerný náklad. Stál na križovatke za návesom plným dreva, keď do neho zozadu vrazilo osobné auto. Vodiča od tragédie delili iba centimetre.

Vozidlo s nadrozmerným nákladom aj ďalšie auto, ktoré ho sprevádzalo, stáli podľa policajných informácií na križovatke, keď do sprievodného vozidla vrazilo zozadu osobné auto. To pri zrážke odhodilo a ostalo zaseknuté pod obrovským nákladom. Ťažké drevené hranoly mu prerazili čelné sklo a len tesne minuli vodiča, ktorý sedel v tom čase za volantom auta. 

Podľa policajného hovorcu Daniela Džobanika 32-ročná vodička narazila do pred ním stojaceho vozidla.  Vodič osobného auta mal až neuveriteľné šťastie, že neostal zakliesnený pod ťažkým nákladom. Mal však poranenú hlavu. Záchranári ho na mieste začali ošetrovať. "Na mieste ošetrili muža s poranením hlavy a previezli ho do miestnej nemocnice," povedala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej služby Alena Krčová.  

Zraneného vodiča prepustili z nemocnice po ambulantnom ošetrení. Z nehody vyviazol našťastie len s ľahšími zraneniami. Škoda na havarovaných autách aj prepravovanom náklade sa vyšplhala na 26 tisíc eur. "Dychové skúšky na alkohol boli u vodičov negatívne," dodal hovorca polície Džobanik. 

Pozrite si reportáž o prekazenom teroristickom útoku: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy