Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tragická nehoda za horským prechodom Soroška. Žena kolíziu neprežila
Zdielať na

Tragická nehoda za horským prechodom Soroška. Žena kolíziu neprežila

ROŽŇAVA / V pondelok popoludní sa stala vážna dopravná nehoda za horským prechodom Soroška. Osobné auto sa tam zrazil s oprotiidúcim kamiónom. Na miesto boli privolané záchranné zložky.

Hlavný ťah v smere z Rožňavy do Košíc bol v pondelok popoludní niekoľko hodín uzavretý. Tesne za horským prechodom Soroška došlo ku vážnej dopravnej nehode. Osobné auto, v ktorom sa viezla 32-ročná Veronika, sa zrazilo s kamiónom. Žena na mieste zraneniam podľahla. "Vošla rovno do protismeru. Mne sa zdalo akoby zaspala alebo také niečo," opísal sekundy pred zrážkou vodič kamióna. Vodič kamióna napriek snahe nehode nedokázal zabrániť.

​Pred autom bola po nehode zrazená srna. Či bola práve lesná zver príčinou tejto tragickej zrážky ukáže až ďalšie policajné vyšetrovanie. "Je tam nejaké zviera, ale ja som žiadne zviera nevidel, neviem, či ho ona videla," povedal vodič. 

Hasiči z Moldavy nad Bodvou boli pri zrážke ako prví. Veronike (32) už pomôcť nedokázali. "Vyslobodzovali zakliesnenú osobu, ktorá už v čase ich príchodu nejavila známky života. Utrpela mnohopočetné poranenia nezlučiteľné so životom," dodal veliteľ zásahu HaZZ Elemír Kerekes. Ku nehode bol privolaný aj technik a na miesto prišli aj vyšetrovatelia. 

Hlavný ťah bol niekoľko hodín úplne uzavretý, obchádzka viedla cez vedľajšiu cestu.

Policajti museli len prednedávnom riešiť reťazovú nehodu v tuneli:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy