Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mladík spôsobil zrážku s cisternou na fekálie. Na mieste boli aj deti
Zdielať na

Mladík spôsobil zrážku s cisternou na fekálie. Na mieste boli aj deti

BELÁ PRI TERCHOVEJ / Dvadsaťročný mladík nezvládol riadenie auta a skončil v protismere. Na ceste sa však zrazil s cisternou a ďalším osobným autom. Sedeli v ňom aj malé deti.

Ondrej smeroval po ceste z Terchovej do Žiliny. Riadenie nemal dostatočne pod kontrolou, a tak sa dostal so svojím Golfom do protismeru. Po vozovke v tej chvíli prechádzala cisterna, ktorej sa už vyhnúť nestihol. Rovnako, ako sa nestihol vyhnúť ani zrážke ďalším osobným autom. V ňom ale podľa informácii TV JOJ sedeli malé deti. "Došlo k zrážke s oproti idúcimi motorovými vozidlami Volvo - 29 ročný vodič a Kia Ceed viedla 37- ročná vodička," uviedla polícia. 

Ondrej sa v aute viezol aj spolu s kamarátom. Podľa ostatných účastníkov nehody bol vodič auta tak opitý, že ledva vystúpil spoza volantu. 

Cisterna pravdepodobne prevážala výkaly, keďže vozidlo bolo určené na tento účel. Na miesto nehody okamžite dorazili policajti aj záchranári. Polícia si 20- ročného mladíka následne odchytila a dala mu vykonať dychovú skúšku. Ondrej nafúkal takmer 2,6 promile. Pri nehode sa našťastie nikto vážne nezranil.  Policajti mu obmedzili osobnú slobodu a zadržali vodičský preukaz. U ďalších dvoch vodičov alkohol vykonanými dychovými skúškami zistený nebol. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 1.500.-€.Polícia momentálne nehodu ako aj jej okolnosti vyšetruje. 

Pozrite si reportáž o aktuálnej dopravnej situácii. Na cestách prebieha niekoľko opráv: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy