Skoro jasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Muž zaútočil na čašníka potom, ako mu odmietli otvoriť dvere
Zdielať na

Muž zaútočil na čašníka potom, ako mu odmietli otvoriť dvere

Zdroj: isifa

BRATISLAVA / Dvadsaťsedemročný Ľuboš M. sa pokúsil vtrhnúť do vinárne po záverečnej. Personál mu ale dvere odmietal otvoriť, a tak sa ich pokúšal rozbiť hlavou. Následne zaútočil aj na personál. Na jednej z bratislavských ulíc sa tak ozýval krik a hluk.

Ľuboš M. pravdepodobne dostal poriadnu chuť na víno, no už po záverečnej podniku. Krátko pred polnocou v stredu sa pokúšal do jednej z bratislavských prevádzok na Košickej ulici vtrhnúť. Personál mu ale dvere otvoriť odmietol. Mladík sa odradiť nenechal, a tak do dverí začal udierať hlavou, potom do nich aj kopal. 

Jeden z čašníkov sa mu pokúšal vysvetliť, že podnik je už zatvorený. Mužovi sa však podarilo dvere nakoniec vykopnúť a po vojdení do podniku mal čašníka aj fyzicky napadnúť. Udieral ho päsťami do oblasti hrudníka. Zamestnanci ho napokon z podniku dostali von a privolali políciu. Ľuboš v jeho agresívnom správaní a kopaní do dverí pokračoval až do príchodu policajtov. 

Hliadka muža okamžite zadržala a eskortovala na policajné oddelenie. Krátko na to, ho vyšetrovateľ obvinil a umiestnil do cely policajného zaistenia. Prípad sa rieši v super rýchlom konaní. V prípade dokázania viny mu hrozí väzenie na 3 roky. 

Pozrite si krátku reportáž o tragickej nehode na družstve. Mužovi sa stal osudným kombajn: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy