Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Prípad mŕtvych manželov z Trnového pokračuje. Polícia už vie, ako zomreli
Zdielať na

Prípad mŕtvych manželov z Trnového pokračuje. Polícia už vie, ako zomreli

TRNOVÉ / Prípad mŕtvych manželov v rodinnom dome v obci Trnové (okres Žilina) sa postupne vyjasňuje. Pitevná správa odhalila príčinu smrti 45-ročnej ženy. Bola uškrtená, zatiaľ čo jej muž sa obesil. Polícia vyšetruje okolnosti prípadu.

V utorok ráno polícia obdržala hlásenie o mŕtvom manželskom páre v obci Trnové. Katarínu mal nájsť jej svokor ležať bez známok života v posteli, o rok staršieho Jaroslava obeseného.

"Na základe predbežnej správy z pitvy nebohých bolo zistené, že smrť 46-ročného muža nebola zavinená cudzím konaním, ale 45-ročná žena bola uškrtená," potvrdil policajný hovorca Radko Moravčík. 

Vyšetrovatelia tak už majú predbežnú správu z pitvy z nej vyplýva, že Katarína bola zavraždená a Jaroslav si na život siahol sám. V súvislosti s nebohým 46-ročným mužom prebieha vyšetrovanie vo veci prečinu usmrtenia a v súvislosti s nebohou prebieha vyšetrovanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy.

​Polícia na prípadoch intenzívne pracuje a vyšetruje okolnosti tragickej udalosti. "Z uvedeného dôvodu nie je možné poskytnúť žiadne bližšie informácie až do skončenia vyšetrovania," dodáva Moravčík. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy