Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Pred jednou z diskoték sa strhla bitka. Svedok tvrdí, že padli aj vyhrážky smrti
Zdielať na

Pred jednou z diskoték sa strhla bitka. Svedok tvrdí, že padli aj vyhrážky smrti

TRNAVA / Pred jednou z diskoték v Trnave sa strhla bitka. Mladík skončil v nemocnici s úrazom hlavy a krčnej chrbtice. Útočníci sa mu mali dokonca vyhrážať zabitím. V krátkom čase ich chytili policajti.

Bitka sa strhla na ulici okolo štvrtej hodiny nadránom. Okrem úderov päsťami padli aj vyhrážky s nožom v ruke. "Vyzlečený chlap ohrozuje kamaráta s partie a hneď úder do hlavy. Ďalší chlapec v červenej bunde ho napadol zo zadu," uviedol svedok. Stalo sa to krátko po tom ako vyšli z baru a čakali na taxík. Kamarátovi pomohli a útočníci sa potom stiahli. Bolo to ale iba zdanie, v zápätí totiž zaútočili znova. "Jeden z kvetináča vytiahol fľašu, rozbil ju a druhý nôž a kričal poď sem, zabijem ťa," dodal svedok. 

Keď sa znova celá partia pustila do obrany kamaráta, útočníci sa dali na útek. Dolapili ich na vedľajšej ulici. To už boli na ceste aj policajti. Jeden z nich už čelí aj obvineniu. "Dvadsaťšesťročného muža z Hlohovca z miestnej časti Šulekovo polícia predviedla na útvar, kde ho poverený príslušník obvinil z prečinu výtržníctva a ublíženia na zdraví," povedala policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová. 

Napadnutému mužovi prišli na pomoc záchranári. Na miesto ich privolali policajti. "Vyslaní záchranári po prvotnom ošetrení transportovali muža do Fakultnej nemocnice Trnava s úrazom hlavy a pri vedomí," uviedla hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. Útočníkovi hrozí podľa zákona trojročné väzenie. Stíhaný je na slobode.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy