Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Matka prikázala chlapcom, aby znásilnili jej nevlastnú dcéru (†9)
Zdielať na

Matka prikázala chlapcom, aby znásilnili jej nevlastnú dcéru (†9)

Zdroj: ISIFA/ilustračná foto

NAÍ DILÍ / Otrasná tragédia sa odohrala v Indii. Telo zavraždenej dievčiny (†9) našli asi kilometer od domova. Podľa polície žena prikázala svojmu synovi (14) a jeho dvom kamarátom, aby dievča odvliekli do blízkeho lesa a tam znásilnili. Jej zmiznutie nahlásil otec zavraždenej koncom augusta. Upozorňujeme, že obsah článku nie je vhodný pre maloletých čitateľov, či slabšie povahy.

Indická polícia zatkla ženu a štyri ďalšie osoby potom, čo znásilnili, zmrzačili a zabili malé dievča.  rozkladajúce sa telo dievčiny našli policajti v utorok 4. septembra v kroví asi kilometer od jej domova v okresu Baramullou v Kašmíre. Otec ohlásil jej zmiznutie približne pred dvanástimi dňami.

Podľa slov polície žena (36) žiarlila na svoju nevlastnú dcéru a druhú manželku svojho muža. 24. augusta ju odvliekla do blízkeho lesa, kde prikázala svojmu synovi a jeho dvom kamarátom (14 a 19), aby dievča znásilnili. Nevlastná matka ju následne začala škrtiť, zatiaľ čo jej syn udrel nešťastnú dievčinu sekerou do hlavy.

Jeho kamaráti potom doniesli kyselinu z autobatérie, ktorou poliali telo, a následne jej vylúpili oči. Takto znetvorenú ju potom pohodili do krovia. Okrem matky a troch chlapcov bol zatknutý ešte dvadsaťosemročný muž.

"Predbežné súdne konanie a fyzický stav zavraždenej preukázali všetku skutočnosť," znelo policajné vyhlásenie publikované v utorok 4. septembra, píše blesk.cz.

Pozrite si video zo Slovenska, kde 4 chlapci znásilnili dievča:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy