Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Polícia pokračuje v akciách v centre mesta
Zdielať na

Polícia pokračuje v akciách v centre mesta

BRATISLAVA / Jedna z najrušnejších ulíc v centre Bratislavy, Obchodná ulica, je už notoricky známa pre výtržnosti a hluk. Policajti tam v noci urobili raziu na mladistvých.

Mnohí z nich totiž na ulici popíjali alkohol, na čo už dávnejšie upozorňujú aj tamojší obyvatelia. Počas policajnej akcie za prítomnosti zamestnancov sociálno-právnej ochrany detí zatkli opitých tínedžerov, ale aj ďalšie osoby pre narúšanie verejného poriadku.

Polícia sľubuje, že v opatreniach na tejto ulici v Bratislave bude pokračovať. "V rámci zvýšeného výkonu služby bolo na policajné oddelenie predvedených celkom 9 osôb, z toho 6 mladistvých pod vplyvom alkoholu, 1 osoba za priestupok proti majetku a dve osoby za priestupok proti občianskemu spolunažívaniu," hovorí Lucia Mihalíková, hovorkyňa KR PZ v Bratislave.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave vo zvýšenom výkone služby pokračuje. "Hliadky Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I sú aj naďalej posilňované policajtmi Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave, najmä hliadkami pohotovostnej motorizovanej jednotky a príslušníkmi služobnej kynológie," dodáva Mihalíková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy