Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Policajtka vošla k susedovi a začala strieľať. Myslela si, že je u seba doma
Zdielať na

Policajtka vošla k susedovi a začala strieľať. Myslela si, že je u seba doma

Archívna reportáž

DALLAS / Policajtka, ktorá sa vracala naspäť domov zastrelila v byte suseda. Údajne si myslela, že vošla do vlastného bytu a tento omyl ho stál život. Sama celú záležitosť následneoznámila.

Policajtka sa vracala zo služby vo večerných hodinách. V apartmánovom dome v Texase si však pomýlila poschodie. V byte, ktorý považovala za svoj, našla cudzinca.  "Má tu predsa napísané čísla poschodia. Ako si mohla myslieť, že je to jej apartmán?" čuduje sa sused Harvey Lloyd.

Susedia počuli ženský krik a následný výstrel. Žena v uniforme muža zabila a až potom zistila, že nie je vo svojom apartmáne. Polícii sa nahlásila sama. "Je to šialené, že takto zomrel nevinný človek, bol veľmi milý," dodal sused. 26-ročný Bothom bol študent, ktorý zároveň pracoval pre prestížnu auditorskú firmu. Jeho okolie sa dožaduje spravodlivosti a chce, aby sa proces s dôstojníčkou začal čo najskôr

Warren Mitchell, zástupca dallaskej polície podľapovedal, že policajtka ešte nebola vypočutá. Prečo žena začala strieľať a ako sa vôbec dostala do mužovho bytu zostáva neobjasnené. 

Policajtka zatiaľ ostáva mimo službu, ale vďaka nejasnostiam sa na sociálnych sieťach objavujú špekulácie. 

V Nitre sa len pred nedávnom strieľalo na úrade. Pozrite si o tom reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy