Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Policajti zachraňovali život. Zistili, že ide o hľadaného muža
Zdielať na

Policajti zachraňovali život. Zistili, že ide o hľadaného muža

BRATISLAVA / Drogy, špina a väčšina ľudí sa mu vyhýba veľkým oblúkom. Reč je o bratislavskom Pentagone. Aj keď treba priznať, že sa v ňom situácia za posledné roky zlepšila a v bytoch bývajú slušné rodiny. To ale neplatí o parku pred ním.

Bratislavský Pentagon je dlhé roky známy svojou drogovou kriminalitou. V parku pred ním sa častokrát stretávajú ľudia, ktorí sú závislí na drogách. Bratislavské Biskupice, Stavbárska ulica, Pentagon. Miesto známe svojou zlou povesťou. V minulosti tu prevládala kriminalita, prostitúcia a hlavne množstvo narkomanov a tvrdý drogový biznis. Táto časť je dobre známa aj pre policajtov. Ich bežná služba sa pred pár dňami rázom premenila na záchranu ľudského života. "Počas výkonu hliadkovej činnosti policajti od náhodného okoloidúceho prijali oznámenie, v zmysle ktorého sa v parku, v strede tzv. "Pentagonu", mal údajne predávkovať neznámy muž," informoval Michal Szeiff, hovorca KR PZ Bratislava. 

​Zdrogovaný muž nehybne a bez známok života ležal v parku pred Pentagonom. Policajti potom, ako sa dostali k mužovi, ihneď zalarmovali záchranárov. Muž bol na tom tak zle, že do ich príchodu ho niekoľko minút oživovali s úspešným koncom. "Následne 38-ročného muža odovzdali do rúk privolaných zdravotníkov, ktorí ho previezli do jednej z bratislavských nemocníc. Lustráciou v policajných evidenciách bolo zistené, že na muža je vydaný príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody," povedal Michal Szeiff.

To, či ide o drogovo závislého známe nie je. No podľa informácií TV JOJ muž mal nastúpiť do výkonu trestu, a to z dôvodu, že neplatil matke jeho dieťaťa výživné.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy