Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Počas noci úradoval podpaľač. Hasiči zasahovali vo viacerých prípadoch
Zdielať na

Počas noci úradoval podpaľač. Hasiči zasahovali vo viacerých prípadoch

MICHALOVCE / Neznámy páchateľ v noci zapálil dve autá. Vozidlá patria jednej firme a boli odstavené na dvoch rôznych miestach v Michalovciach. Požiar likvidovali hasiči v skorých ranných hodinách, no aj napriek ich úsiliu Volkswagen zhorel úplne do tla.

Požiar má s najväčšou pravdepodobnosťou na svedomí podpaľač. Auto polial horľavinou a následne zapálil.

Vozidlo bolo zaparkované pred jedným z rodinných domov. Po príchode hasičov už bolo celé v plameňoch. Zachrániť sa im ho žiaľ už nepodarilo. Takmer celé auto vrátane interiéru oheň úplne zničil.

​Hasiči počas likvidovania požiaru dostali hlásenie o požiari ďalšieho auta, ktoré bolo zaparkované na inej ulici. Išlo o vozidlo rovnakej značky aj farby, ktoré užíval brat majiteľa firmy. Aj v tomto prípade sa ho pokúsil niekto zapáliť. Našťastie sa to páchateľovi nepodarilo, keďže obhoreli len plasty na spodnej strane čelného skla. Zrejme ho pri tom musel niekto, alebo niečo vyrušiť.

Majiteľ firmy si myslí, že za požiarom môže stáť istý človek, s ktorým sa dodnes súdi. Bližšie to však konkretizovať nechcel. Požiarom sa už zaoberá aj polícia, ktorá má vraj k dispozícii aj kamerové záznamy, na ktorých je údajne vidieť podozrivú osobu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy