Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Odhodil ruksak ku kontajneru a utiekol. Dajte ho mame, kričal
Zdielať na

Odhodil ruksak ku kontajneru a utiekol. Dajte ho mame, kričal

BRATISLAVA / Bratislavčania sa stali v pondelok ráno svedkami nezvyčajného chovania muža, ktorý neďaleko nákupného centra odhodil ruksak so slovami, aby ho dali mame a následne ušiel. Na miesto dorazilo niekoľko kriminalistov.

V pondelok okolo 9:00 ráno nahlásili obyvatelia Ružinova zvláštne konanie muža neďaleko nákupného centra OC Central. "Toto dajte mojej mame!" kričal a odhodil ruksak ku kontajneru a ušiel.

V krátkom čase dorazilo na ulicu niekoľko policajných hliadok a špecialisti. Podozrivý ruksak skončil v ich rukách. Nenachádzali sa v ňom žiadne nebezpečné látky a ani veci pochádzajúce z trestnej činnosti. Vzhľadom na to, že polícia po preverení udalosti nezistila spáchaniu žiadneho trestného činu ani priestupku, danou vecou sa ďalej nezaoberá.

Pár metrov od miesta, kde muž odhodil ruksak bola pred jedným z vchodov a na chodníku krv a žiletky, ktoré by mali patriť výtržníkovi. Informácie, či sa muž zámerne zranil a či sa ho podarilo vypátrať nám polícia nemohla poskytnúť.

Polícia od soboty pátra aj po 39-ročnom Štefanovi, ktorí sa povzbudený alkoholom rozhodol zaplávať si v jazere. Keď sa ani po hodine nevracal, kamaráti ho začali hľadať. Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy