Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Polícia našla v dome telo hasiča bez známok života. Jeho kolegovia to nesú ťažko
Zdielať na

Polícia našla v dome telo hasiča bez známok života. Jeho kolegovia to nesú ťažko

HUMENNÉ / Policajti v Humennom vo štvrtok ráno našli v dome, do ktorého ich privolali bezvládne telo 60-ročného muža. Išlo o majiteľa domu a podľa policajtov o príslušníka hasičskej záchrannej brigády.

Policajti do domu zamierili okolo deviatej hodiny dopoludnia. Podľa informácií od susedov žil muž v dome sám a našli ho robotníci, ktorí pracovali na rekonštrukcii domu. Podľa dokladov zistili, že ide o príslušníka humenskej záchrannej brigády. Ten neprišiel ráno do práce a nereagoval ani na telefonáty. Aj keď sa s rôznymi tragédiami profesionáli stretávajú počas výkonu práce bežne, takúto udalosť podľa slov veliteľa nesú veľmi ťažko. "Pokiaľ ide o blízkych a o kamarátov, s ktorými človek robí, tak to aj inak príjme," uviedol veliteľ záchrannej brigády v Humennom Marián Pouchan.

Na miesto prišiel aj ohliadajúci lekár, ktorý konštatoval smrť. Presnú príčinu smrti ale určiť nevedel, no cudzie zavinenie vylúčil. Šesťdesiatročný Jozef sa na záchrannej brigáde staral o opravu a o údržbu techniky. Jeho náhly odchod kolegov veľmi zasiahol. "Bol to inteligentný pán, ktorý si veľmi vzorne zastával svoju prácu. Bol obľúbený aj u kolegýň," dodal Pouchan. 

Na určenie presnej príčiny smrti ohliadajúci lekár nariadil súdno-lekársku pitvu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy