Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kryštalické látky a zatavené striekačky. Razia pri Senci na ceste nekončila
Zdielať na

Kryštalické látky a zatavené striekačky. Razia pri Senci na ceste nekončila

SENEC / Starú seneckú cestu obsadili policajti. Dlhú dobu tam zadržiavali tri osoby a vozidlo, v ktorom boli s najväčšou pravdepodobnosťou drogy. Zadržaná trojica čaká v policajnej cele na výsledok expertízy.

Dominika, Jozef a Ladislav. Všetci traja boli spútaní a opretí o vozidlá. Čakali na policajtov, ktorí prehľadávali vozidlo, v ktorom sa viezli. V jeho útrobách hľadali drogy. "V aute policajti zaistili kryštalické látky vo viacerých vreckách a zatavených striekačkách," informuje policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. 

Policajti zaistené látky poslali na expertízu, ktorá určí či išlo o drogy a ak áno, tak v akom množstve a v akej hodnote. Odhalenie drogovej trestnej činnosti zamestnalo policajtov na dlhé hodiny.

Cesta 1/62 medzi Sencom a Sládkovičovom, pár metrov pred čerpacou stanicou v smere do hlavného mesta bola v jednom pruhu neprejazdná. Počas zásahu policajti riadili dopravu do jedného jazdného pruhu.

Prehľadaním osobného auta a zadržaním troch osôb sa akcia neskončila. Policajti potom vykonali domové prehliadky. "Po zákroku nasledovali domové prehliadky na dvoch miestach, v obciach Dolné Zelenice a Madunice," dodáva Kredatusová. 

Všetci traja zadržaní sú v policajnej cele. Vyšetrovateľ už v prípade začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin nedovolenej výroby omamných látok. Po doručení výsledku z expertízy sa rozhodne ako s prípadom ďalej.

V uplynulých dňoch zasahovala polícia aj na Záhorí, kde zadržali dokopy šesť tisíc dávok drog:

 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy