Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
FOTO: Pri policajnej razii zadržali šesť tisíc dávok drog
Zdielať na

FOTO: Pri policajnej razii zadržali šesť tisíc dávok drog

Archívna reportáž

BRATISLAVA / V pondelok polícia zasahovala v Bratislave v mestskej časti Dúbravka a v okrese Malacky, kde prehľadali niekoľko bytov, garáži a vozidiel. Zadržali dokopy 6000 dávok drog a obvinili tri osoby.

Policajti Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave v spolupráci s policajtmi z Okresného riaditeľstva v Malackách intenzívne pracovali na objasňovaní prípadu drogovej trestnej činnosti na viacerých miestach v okrese Malacky a v Mestskej časti Bratislava – Dúbravka.

V pondelok vykonali policajti na základe príkazu tri domové prehliadky a viacero prehliadok nebytových priestorov, garáží a vozidiel. Realizácii prípadu predchádzala rozsiahla operatívno-pátracia činnosť.

"Podľa predbežného skúmania Kriminalistického a expertízneho ústavu zaistených neznámych látok predstavuje až 5965 jednotlivých dávok drogy – metamfetamín," informuje polícia na svojej stránke. 

Obvineniu zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania čelí 35-ročný Dominik P., 34-ročná Mária S, obaja z okresu Malacky a 37-ročný Pavel M. z Bratislavy, ktorý čelí stíhaniu pre obzvlášť závažný zločin.

Pozrite si archívnu reportáž o protidrogovej razii pri Seredi: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy